Societat

El Mercat Medieval de Guimerà celebra el 25è aniversari

Malgrat ser un municipi de menys de 300 habitants, Guimerà ha consolidat un dels mercats medievals més importants del territori, que aquest any celebra la 25a edició.

Tot i que el Mercat comença oficialment demà, aquest vespre hi ha les primeres activitats, majoritàriament institucionals. Aquest vespre, a partir de les 21:30 h, hi haurà un sopar popular, que anirà acompanyat d’un concert amb el grup FA1NA.

Demà al matí, el Mercat obrirà les seves portes amb un centenar de parades amb productes propis de l’edat mitjana. A més, hi haurà una quinzena d’artesans fent demostracions dels oficis de l’època, com ara la forja, els picapedrers, la cistelleria o els treballs sobre pergamí.

Més enllà del mercat com a tal, durant els dos dies els assistents podran gaudir de diversos espectacles itinerants, dansa, gegants o grallers. Tant dissabte com diumenge, a partir de les 22:30 h, tindrà lloc la representació de l’espectacle teatral Les primeres pedres, obra pensada per celebrar el 25è aniversari del Mercat. Per culminar les activitats de l’edició, diumenge a les 23:00 h hi haurà un castell de focs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia