Societat

Subhasta d’art en pro de SOS Costa Brava a Sant Feliu

La Nau Blau, Alerta Sant Feliu i Sterna promouen l’acció, amb una quarantena d’obres, per ajudar la plataforma

Una quarantena llarga d’obres de 37 artistes diferents sortiran a subhasta aquesta tarda a Sant Feliu de Guíxols per destinar la recaptació a les accions que la plataforma SOS Costa Brava manté obertes per defensar el litoral gironí. La convocatòria es farà a La Nau Blau del municipi (19 h, tot i que una hora abans obriran portes perquè el públic pugui veure les obres), i a més dels promotors del local –al carrer Sant Isidre, 21– l’organitzen Alerta Sant Feliu i el Grup de Natura Sterna, amb la col·laboració de la cooperativa local La Manduca.

Totes les obres han estat donades expressament pels autors o bé per col·leccionistes que volen contribuir a la causa. Els fons de SOS Costa Brava es nodreixen bàsicament d’aportacions de particulars i, en poc més d’un any d’acció, la força conjunta de les entitats en una vintena de zones que consideraven amenaçades ha aconseguit paralitzar la urbanització prevista a sa Guarda, a Cadaqués, o les obres de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret.

El catàleg

Els preus de sortida de les obres que sortiran a subhasta, majoritàriament pintures, però també escultures, gravats, litografies i una sivella de plata, van dels 50 als 1.000 euros. N’hi ha de noms com ara Josep Guinovart, el manresà Jaume Casacuberta i artistes locals, o molt vinculats al municipi, com ara Carles Piqueras, Alberto Udaeta i Manuel Marzo-Mart, o fins i tot una reproducció d’alta qualitat de deu làmines del Beatus de Liébana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia