Societat

USTEC-STEs xifra en 8.300 els professors necessaris per arribar a la capacitat de servei del 2010

El sindicat denuncia que les entrevistes dels processos de selecció actual perjudiquen sobretot dones en edat fèrtil i embarassades

El sindicat USTEC-STEs calcula que perquè el sector educatiu públic arribi a la “capacitat de servei’’ del 2010 caldria incorporar 8.300 docents més al sistema. Segons el portaveu nacional del sindicat, Ramon Font, s’ha de tenir en compte l’augment d’alumnat, la sisena hora, la conversió dels terços de jornada en mitges jornades i l’escola inclusiva i per això titlla de “propagandístic’’ l’argument del Departament que defensa haver augmentat el nombre de professors tot i decréixer l’alumnat, sobretot a Infantil i Primària.

El sindicat també denuncia que el pes de la direcció a l’hora d’intervenir en les adjudicacions de les places i el nombre de places perfilades amb entrevista personal perjudica sobretot docents en edat fèrtil o embarassades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia