Societat

Tothom a Olot per Sant Lluc, també dissabte

El canvi de dia és rebut amb satisfacció pels firaires

La majoria de mostres continuen obertes avui

El canvi de dia per la petició de marxants i ramaders, que preferien que la Fira de Sant Lluc se celebrés en dissabte, va propiciar que la jornada fos un èxit tot i acabar coincidint amb els greus incidents que han tingut lloc a Catalunya des que dilluns passat es va fer pública la sentència del procés. Els visitants van anar acostant-se, doncs, a les parades dels diferents espais de la mostra de manera esglaonada al llarg de tot el dia, principalment a la tarda, en què el centre de la ciutat va estar especialment concorregut.

Aquí s’hi concentren, de fet, les principals activitats, com ara la fira Tastajocs, a la plaça Major, per entretenir els més petits, el mercat d’artesania al Firal, la fira del disc i d’andròmines a la de l’Hospital i, sobretot, la fira ramadera al firal petit, que va tornar a ser una de les principals atraccions de la mostra per a les famílies. Avui encara hi ha temps per visitar-la.

La tradicional Fira del Dibuix, la més antiga de Catalunya, amb 64 edicions, va tornar a aplegar artistes de totes les edats i estils a la plaça Clarà, en la festa del seu patró, sant Lluc, i el Firalet va reunir de nou els aficionats al motor en la desena Fira del Vehicle d’Ocasió, que avui també estarà oberta, així com la fira ramadera, els Tastajocs i el mercat d’artesania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia