Societat

societat

Mig centenar dels millors cuiners es trobaran al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Mig centenar de cuiners que sumen més de 30 estrelles Michelin al costat de reconeguts rebosters, sommeliers i experts, seran els protagonistes del programa de la pròxima edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que es farà del 18 al 20 de novembre. Amb el lema (Re) pensar la gastronomia, el saló invitarà a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles i digitalitzats. Entre els cuiners, hi haurà Paco Pérez, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, Oriol Castro i els germans Torres, i d’estrangers, l’italià Niko Romito, el belga Kobe Desramaults i el danès Rasmus Munk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró