Educació

Desè aniversari d’‘Eduquem en família’, de Banyoles

Les activitats del cicle, organitzat per les AMPA de les escoles, tenen de mitjana uns 200 participants

El cicle banyolí de xerrades i altres activitats relacionades amb l’educació, adreçades a les famílies, nascut a tall de prova, ha acabat consolidant-se, fins al punt que aquest curs arriba a l’edició número 10. A Eduquem en família, impulsat per les associacions de pares i mares de les escoles, amb el suport de l’Ajuntament, s’han tractat durant aquests anys, i sempre a càrrec d’experts, temes com ara les tecnologies, la gestió de les emocions, l’adolescència, la sexualitat a diferents edats, el dol, l’alimentació, la criança positiva o el consum responsable. Unes 200 persones, de mitjana, han assistit a aquestes sessions, fet que demostra l’interès que desperten.

Una de les mares que va participar en l’impuls de la iniciativa fa deu anys, Imma Trias, comentava aquesta setmana, en la presentació de l’edició d’aquest any, que “una de les riqueses del programa és precisament que surt de les famílies i es dirigeix a les famílies, i ens ha permès crear una xarxa entre escoles, alumnes i famílies molt enriquidora”. Per la seva banda, la regidora d’Educació, Esther Busquets, vinculava l’èxit d’Eduquem en família al fet que respon a les necessitats dels pares i mares.

El cartell

La programació d’aquest curs començarà el 14 de novembre amb la presentació d’un audiovisual sobre aquests deu anys del cicle i un espectacle sobre el paper dels pares i mares en clau d’humor. El 23 de gener hi intervindrà l’emprenedor Xavier Verdaguer per parlar del poder de transformació de la creativitat; el 5 de març, la periodista Mònica Roca (creadora del projecte Passaport Digital) oferirà la xerrada Eduquem per ser competents digitals?; el 9 de maig hi haurà les sessions de Juguem i Juguem de nit, i finalment, el 21 de maig, es tancarà el cicle d’aquest curs amb un intercanvi d’experiències d’algunes de les famílies que hi hauran participat.

LA FRASE

Ens ha permès crear una xarxa entre escoles, alumnes i famílies molt enriquidora
Imma Trias
PROMOTORA D’‘EDUQUEM EN FAMÍLIA’


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia