Societat

Detenen el conductor d’un cotxe que ha fugit després accident mortal amb moto 

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un vehicle que aquesta matinada passada ha fugit després de veure implicat en un accident a la N-II a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), en el qual ha mort una jove de 19 anys, que viatjava com a passatgera d’una motocicleta.

Segons ha informat el Servei Català de la Trànsit (SCT), l’accident ha passat cap a les 03.30 hores a l’altura del quilòmetre 652 de la N-II, al seu pas per Sant Andreu de Llavaneres, quan s’ha produït una col·lisió entre un vehicle i una motocicleta.

Quan els agents han arribat a al lloc dels fets s’han trobat amb la jove ferida, però no amb el conductor del cotxe que s’ha vist implicat en el xoc, que havia fugit de el lloc i que ha estat detingut poc més tard per imprudència greu i per abandonar el lloc dels fets.

La víctima, P.L.U., una noia de 19 anys veïna de Sant Vicenç de Montalt, ha estat traslladada primer a l’Hospital de Mataró i posteriorment a el de Can Ruti de Badalona, on finalment ha mort.

Cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies de el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit a el lloc del sinistre.

Amb aquesta víctima ja són 162 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia