Salut

Unes tres mil persones es mobilitzen contra el càncer infantil

El Parc de la Ciutadella de Barcelona acull aquest dissabte la 19 edició del Posa’t la Gorra!

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés, s’han apropat a la trobada i han donat el seu suport a la tasca de l’Afanoc

Unes 3.000 persones han participat aquest dissabte a la 19a festa Posa’t la gorra al parc de la Ciutadella de Barcelona. La trobada, organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc), té per objectiu sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil.

La 19 edició del Posa’t la gorra ha tingut el Mag Lari com a mestre cerimònies, diverses activitats lúdiques i les actuacions musicals de Xiula i Zebrass Marching Band. Segons que ha informat l’AFANOC, els participants s’han posat la gorra que els ha lliurat l’organització per “ser tots iguals davant els ulls dels nens i adolescents amb càncer”.

En aquesta ocasió la marca Pepe Jeans s’ha volgut sumar a la causa amb un disseny texà que fa que la gorra canviï de teixit per primera vegada i s’utilitzi el lema “canviar la pell i enfortir-se”.

El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Salut, Alba Vergés, entre d’altres representants institucionals, s’han apropat a la festa i han pujat a l’escenari per donar el seu suport al grup de joves que han llegit un manifest on demanen que es normalitzi la malaltia i pal·liar les necessitats derivades del diagnòstic.

“Avui el Parc de la Ciutadella s’ha mobilitzat contra el càncer infantil posant-se la gorra. Gràcies a tothom per la seva solidaritat, força i coratge i a l’Afanoc per la feina encomiable i necessària que fa”, ha piulat Torra a les xarxes socials .

“Posa’t la gorra! Aquest és el mateix lema, any rere any, pel càncer infantil. Cada any buscant novetat amb el disseny i sempre pensant en omplir de somriures a nenes, nens i famílies quan són moments complicats Feu una tasca imprescindible Afanoc”, ha dit Vergés també a les xarxes .

L’Afanoc ha distribuït fins ara unes 28.000 gorres a través d’escoles, ajuntaments, ambaixadors, Mercats de Barcelona, entitats públiques i privades, i diferents punts de venda.

La festa de Barcelona dona el tret de sortida a les diferents celebracions al llarg del territori durant el 2020: la propera serà a la Seu Vella de Lleida el proper 16 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC