Educació

Educació fa una nova aposta pels instituts escola amb 26 nous centres per al curs vinent

El Departament estén el model a les zones rurals com a lluita contra el despoblament que se suma a la lluita contra la segregació

El Departament d’Educació obrirà com a mínim 26 nous instituts escola el curs vinent. Cinc seran fusions entre dos centres i la resta, 21, seran ampliacions d’escoles de Primària. L’objectiu es donar continuïtat al projecte educatiu dels infants al llarg de totes les etapes obligatòries, lluitar contra la segregació escolar, millorar l’absentisme d’alguns instituts i afavorir la lluita contra el despoblament a les zones que es van veure afectades per la implantació de l’ESO. Per això, Educació estén el model, fins ara molt urbà, a zones rurals per ’’revertir allò que la LOGSE va significar contra l’escola rural’’. Així ho ha explicat el conseller Josep Bargalló, que ha assegurat que es podran tirar endavant fins i tot amb pròrroga pressupostària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia