Societat

Remodelació de set places d’Olot, a proposta dels veïns

Les obres, a punt de començar, es van demanar en el procés de pressupostos participatius de l’any passat

Les places olotines Gil Vidal i Forga, Farcell, Pla de Dalt, Mas Baix i Montolivet; el parc de les Planotes i l’espai enjardinat dels pisos de La Caixa es remodelaran les pròximes setmanes. Les intervencions les van demanar els veïns en les votacions dels pressupostos participatius de l’any passat.

Les obres tenen un cost de 55.000 euros i consistiran a fer-les més accessibles, renovar el mobiliari, les zones verdes i les fonts, i instal·lar-hi nous jocs esportius i infantils, segons ha explicat la regidora de Barris i Participació, Imma Muñoz. Arran del procés participatiu de l’any passat també es va decidir senyalitzar itineraris a la Muntanya Pelada (els treballs estan a punt d’acabar), potenciar l’ús de la bicicleta i l’organització de tallers formatius de reparació i manteniment de bicis, i, finalment, un cicle d’activitats socioculturals adreçades a famílies. Aquestes darreres iniciatives s’executaran els pròxims mesos.

Muñoz va avançar que ja s’està treballant en una nova edició –la tercera– dels pressupostos participatius. En aquesta ocasió, abastaran els barris situats a la part nord del terme municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia