Salut

Salut, en espera per decidir sobre nous protocols per al coronavirus

El Departament de Salut està esperant les reunions d’aquesta setmana amb el Ministeri de Sanitat i autoritats sanitàries internacionals per saber si cal intensificar els protocols contra el coronavirus amb noves mesures i ampliar els criteris epidemiològics. Ho va explicar ahir la consellera de Salut, Alba Vergés, després que diversos països hagin registrat nous casos del Covid-19. Vergés va recordar que, de moment, no s’ha confirmat cap cas a Catalunya –se n’han investigat cinc i han donat negatiu– i actualment tampoc n’hi ha cap a l’Estat.

La consellera sosté que les autoritats sanitàries han d’estar alerta i va deixar clar que els protocols són “vius” i que poden canviar “segons les informacions que arriben de les zones afectades i de les autoritats sanitàries europees o de l’OMS”. Aquesta mateixa setmana hi ha previstes reunions al departament i amb el ministeri, que també està en contacte amb les autoritats internacionals, per si cal “ajustar o intensificar els protocols d’alguna mesura”. Vergés va reiterar la confiança en el sistema sanitari català, que està “preparat” per a eventuals casos de coronavirus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia