Societat

Ferran Adrià: “Tenim molt idealitzada la innovació, però un restaurant no és Apple”

El xef explica com manté viu el llegat del Bulli en una conferència en el marc del Tech Spirit Barcelona

El responsable del Bulli Foundation, Ferran Adrià, ha estat un dels protagonistes de la primera jornada del Tech Spirit Barcelona, amb una conferència sobre gestió i innovació, en què ha alertat sobre el perill de “frivolitzar” amb la “dificultat de la innovació”.

“Tenim molt idealitzada la innovació, [molt Steve Jobs], però un restaurant no és Apple”, ha dit el xef, que assegura que el 99% de les empreses petites “no han d’innovar”, sinó “arriscar i estar obertes al canvi que fan altres”.

Ha recordat que al Bulli “arriscaven sent ambiciosos però no cabrons”, i que el llegat del restaurant es manté viu amb dos projectes de la fundació: un laboratori sobre innovació i un museu dedicat a la història del restaurant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consol Aroca
Secretària de Dones pel Futur

“Teníem clar que aquelles torres s’havien de salvar”

SANT ADRIÀ DE BESÒS
Pepi Astor
Va treballar a les Tres Xemeneies

“Miro el petjapapers i em venen tots els records”

BARCELONA

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona