Societat

Les fortes ratxes de vent provoquen desperfectes

Centenars d’avisos als bombers i aturada de les operacions al port de Barcelona

La tempesta Karine va provocar ahir a tot el país fortes ratxes de vent que van causar desperfectes materials i van generar centenars d’avisos entre la població, prop de mig miler ja fins a les tres de la tarda. El Servei Meteorològic de Catalunya va publicar un avís per vent per al conjunt de Catalunya i Protecció Civil va activar el pla VentCAT, que es va allargar fins al vespre. El vent va arribar a bufar amb ratxes superiors als 100 quilòmetres per hora en punts com ara Tarragona. A Sabadell, una dona va resultar ferida lleument en ser colpejada per trossos de la teulada d’un habitatge de la Via Alexandra i a Palamós una altra dona també va resultar ferida lleument per motius semblants. Al migdia, el Port de Barcelona va interrompre les operacions de càrrega de contenidors a les terminals de l’enclavament i les va recuperar amb el pas de les hores.

En terres lleidatanes, una tempesta d’aigua acompanyada de considerables ràfegues de vent va arrencar al matí part de la coberta que recobreix el sostre del pavelló poliesportiu de Cervera, i en altres municipis de la demarcació, el vent va fer caure arbres, pals de llum, tendals i cartells i va afectar algun edifici. A les Borges Blanques, el fort vent va fer caure una piscina d’uns cinc metres de llargària d’un terrat, que va ser retirada del carrer per una grua hores més tard.

A Barcelona, la barana d’un balcó també va caure des d’un àtic del carrer Viladomat i la circulació de trens entre Sitges i Vilanova va quedar normalitzada cap a dos quarts de cinc de la tarda, després que s’interrompés al migdia per la caiguda d’un arbre sobre la via i que s’acumulessin retards de fins a una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia