Societat

El 50è Concurs de Focs de Blanes del juliol, en risc

La 50a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que hauria de tenir lloc al juliol, està en risc aquest any a causa de la Covid-19. L’alcalde, Àngel Canosa (ERC), reconeix que hi ha dos escenaris probables: canviar-los de data o ajornar-los fins l’any que ve.

Canosa té “la il·lusió i l’esperança” que el festival pirotècnic del poble tingui lloc del dimarts 21 de juliol al diumenge 26, tenint en compte que el dia 26 és Santa Anna, patrona local. L’Ajuntament està pendent del que dictaminin “les autoritats sanitàries”. “Però no tindria sentit que hi hagués focs i que els carrers estiguessin buits. Si es fa, és perquè és un impuls econòmic per al poble”, assenyala Canosa.

Les sis pirotècnies

L’Ajuntament ja ha contactat amb les sis pirotècnies que haurien de ser al juliol al concurs. “Hem anat a buscar aquest any les millors”, diu Canosa. Les empreses del sector estan “en una situació econòmica complicada”. El concurs té un pressupost de 199.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia