Salut

TERÀPIES. Epidemiologia i prevenció

Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

Investigador: Antoni Plasencia.

Descripció: Estudis serològics entre el personal sanitari de l’hospital Clínic de Barcelona. Els resultats determinaran el nivell d’exposició i la resposta serològica al SARS-CoV-2 al llarg del temps. El centre també fa un estudi serològic poblacional a tot Catalunya que serà crucial per comprendre els patrons de transmissió, els grups i la immunitat col·lectiva.

Impacte esperat: Conèixer el paper potencial dels casos asimptomàtics o lleugerament simptomàtics en la propagació del SARS-CoV-2 que serviran per avaluar si es desenvoluparà prou immunitat col·lectiva per protegir les persones vulnerables en brots futurs de SARS-CoV-2.

L’ISGlobal és un centre Cerca, és una fundació privada, iniciativa de La Caixa, l’hospital Clínic de Barcelona, el Parc de Salut Mar, la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Generalitat de Catalunya, el govern de l’Estat i l’Ajuntament de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.