Societat

9.000 m² més de terrasses a la Santa per seguretat

El recinte d’oci de Santa Cristina d’Aro vol ser la zona de restauració més gran de la Costa Brava

Els promotors de la Santa, el recinte estival d’oci, restauració i compres al Santa Cristina Horse Club, han reformulat els espais amb vista a la nova normalitat que imposarà la Covid-19. Però per assegurar l’activitat i la tranquil·litat dels assistents anuncien que doblaran la superfície de les terrasses, amb 9.000 metres quadrats afegits i una previsió de més de 20.000 m² de taules i cadires. D’aquesta manera, mantindran capacitat i garantiran distàncies de seguretat.

L’espai es dividirà en catorze zones, per als diferents operadors de cuina de proximitat. Pel que fa a l’oferta musical, no hi renuncien, tot i que sí als grans concerts. L’aposta, segons avança el màxim responsable, Julio Rico, són petites actuacions musicals acústiques i música en viu, fins i tot centrades en zones de terrassa. Tot plegat, del divendres 17 de juliol al diumenge 30 d’agost. En la quarta temporada del recinte, hi mantindran el servei d’aparcament, i anuncien la voluntat d’esdevenir el punt de trobada per gaudir dels vespres i nits del juliol i l’agost a la Costa Brava Centre en un espai lliure i envoltat de vegetació; malgrat això, també incorporaran les mesures previstes en la normativa vigent i s’adaptaran als canvis que s’aprovin.Tenen clar que hi haurà dispensadors de gels alcohòlics i preveuen fer controls d’accés per prendre la temperatura, si cal, i controlar que no s’excedeixi en cap moment la capacitat. Pel que fa a l’entrada, hi continuarà havent l’opció de pagar 6 euros per aparcar un vehicle –amb accés per als ocupants i una consumició– o un preu de 2 euros per als majors de 12 anys que hi arribin a peu, que s’abonarà en el moment del control d’accés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia