Salut

Les regions de Barcelona i Lleida passen a la fase 2

El Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu-Aran també avancen cap a la fase 3 a partir de dilluns

El ministeri de Sanitat també aprova que la Comunitat de Madrid entri a la fase 2

Les regions sanitàries de Barcelona i Lleida passen a la fase 2 a partir de dilluns que ve, 8 de juny. Així ho ha confirmat el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa aquest divendres al migdia. També passen de fase el Camp de Tarragona i l’Alt-Pirineu-Aran, que avancen cap a la fase 3. La resta de regions sanitàries de Catalunya es mantenen en la fase 2 (incloses les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, que ja es trobaven en fase 2).

Sanitat ha acceptat també que Madrid passi a la fase 2 a partir de dilluns. Castella i Lleó també passarà íntegrament a la fase 2 i Guadalajara i Cuenca, a Castella-La Manxa, a la 3. Andalusia, l’Aragó i Astúries també passaran a la fase 3. També progressaran a la tercera etapa Galícia, Cantabria, el País Basc, Navarra, la Rioja, Extremadura, Balears –Formentera ja hi era-, Canàries –La Gomera, la Graciosa i El Hierro ja hi eren també-, Melilla i Murcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia