Societat

PAISATGES DE BARCELONA

TURISME

Recuperar la confiança

L’Anoia vol retornar a la normalitat turística

S’aposta pel turisme de natura i pel familiar

Una de les comarques que formen la marca Paisatges de Barcelona, l’Anoia, va quedar molt tocada durant el pic de la pandèmia, degut al confinament total que, de manera avançada, van sofrir la Conca d’Òdena i Igualada. El regidor de l’Ajuntament de Masquefa i regidor de Turisme al Consell Comarcal de l’Anoia, Daniel Gutiérrez, ho confirma: “La represa serà complicada perquè, a diferència d’altres territoris, hem de poder oferir una percepció de seguretat, sobretot al sector familiar, que és el tipus de turisme al qual ens adrecem”. Tot i aquesta preocupació, les primeres percepcions pel que fa a la reserves turístiques conviden a l’optimisme: “La nostra aposta per l’slow turism ens pot ajudar a atreure usuaris de tipus familiar i també amants de la natura, i això pot contribuir al retorn a la normalitat turística”, conclou Gutiérrez.

En el mateix sentit s’expressa el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz: “Han estat uns mesos molt durs, però ja estem veient com a les cases rurals, als càmping, les reserves estan arribant a bon ritme, sobretot del turista de proximitat”, explica Ruiz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia