Salut

Més personal a urgències de l’hospital de Palamós per a l’estiu

L’hospital de Palamós ha contractat vuit professionals i ha reestructurat horaris per optimitzar la capacitat de les urgències durant la temporada d’estiu. Serveis Sanitaris Integrats Baix Empordà (Ssibe), que a més de l’hospital administra diversos centres d’assistència primària (CAP) a la comarca, també hi destinarà un reforç de 14 professionals per fer front a l’increment de demanda, ja que calcula que la població creix eràen 90.000 persones, un 70% més respecte a la temporada d’hivern.

Alguns centres amplien horaris d’atenció respecte l’hivern. És el cas dels consultoris de l’Estartit que obrirà cada dia fins les 20h; i Sant Antoni de Calonge, que ampliarà l’horari per atendre la població resident cada dia fins les 20h, excepte el divendres que tancarà a les 14h. Atenent les urgències de la població no resident, la resta del programa d’estiu es centralitzarà al CAP de Palamós.Aquest estiu, el consultori de Calonge romandrà tancat per obres i es preveu que reobri les portes a partir de setembre. Com que no s’ha pogut trobar cap altre espai adient, tota l’assistència que s’hi realitzava es repartirà entre el consultori de Sant Antoni de Calonge i el CAP de Palamós.L’augment de població sovint comporta massa afluència a l’hospital. Des de Ssibe ho atribueixen al fet que sovint s’acudeix a les urgències amb problemes de salut lleus que poden ser atesos a d’altres centres d’atenció continuada com els CAP o els consultoris locals. Però pels riscos de contagi de la Covid-19 aquest any recomanen trucar primer per demanar hora. Es pot fer de dilluns a divendres de 8 a 15h al 972 60 92 22. A partir de les 15h i fins les 20h es pot trucar directament al CAP o consultori local.Els horaris de l’atenció sanitària per a població no resident als centres serà el següent: ABS PALAMÓS:• CAP Palamós: De dilluns a divendres, de 12 a 20h.• Urgències:• CAP de Palamós: de dilluns a divendres de 8 a 20h• CAP de Palafrugell: de dilluns a divendres de 20 a 8h• Consultori de Sant Antoni de Calonge: dissabtes, diumenges i festius, d’11 a 20h.ABS TORROELLA DE MONTGRÍ:• CAS L’Estartit: Cada dia d’11 a 20h.• Urgències: s’atenen al CAP de Torroella de Montgrí, les 24 hores del dia.ABS PALAFRUGELL:• CAP de Palafrugell: Cada dia de 8 a 20h.• Urgències: s’atenen al CAP de Palafrugell, les 24 hores del dia.ABS LA BISBAL D’EMPORDÀ:• CAP de La Bisbal d’Empordà: Cada dia de 8 a 20h.• Urgències: s’atenen al CAP de La Bisbal d’Empordà, les 24 hores del dia.L’Hospital de Palamós atén els problemes de salut urgents i emergències (nivells 1, 2 i 3) i està obert cada dia les 24 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

Detingut un conductor amb 2 quilos de cocaïna en una caixa de cereals

Barcelona
VILABLAREIX

La tradició americana dels ous de Pasqua, segons Jordi Roca

VILABLAREIX
successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

Trànsit dona per tancada l’operació sortida de Setmana Santa

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona