Salut

El Govern, preocupat per les dades de Covid-19 a l’Hospitalet, anunciarà mesures aquesta tarda

Budó descarta demanar ajuda a l’Estat i diu que la Generalitat és “qui té les competències i qui treballa” en els brots

“És una situació complicada; ens han alertat les dades”. Amb aquestes paraules ha explicat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, com veu l’executiu la situació que la Covid-19 està deixant en l’Hospitalet de Llobregat. Budó, però, ha matisat que la preocupació se centra “en tres barris i no en tota la ciutat”. Per això, però, el Govern i el Procicat anunciaran aquest dimarts a la tarda mesures per a aplicar a l’Hospitalet.

Budó, que no ha volgut concretar més, ha explicat que l’alcaldessa, Núria Marín, i els consellers de Salut, Alba Vergés, i d’Interior, Miquel Buch, compareixeran per explicar-ne els detalls.

Pel que fa a la situació del coronavirus a Barcelona amb l’increment de positius dels darrers dies, Budó ha confirmat la reunió que hi ha hagut al matí entre l’Ajuntament i el Govern, a la que també ha assistit Marín. I ha avançat que aviat es convocarà una trobada més tècnica entre la Generalitat i Barcelona “per fer-ne la valoració i anar fent el seguiment de les dades, per si calgués prendre algun tipus de mesura”.

Malgrat tota aquesta situació a Barcelona, l’Hospitalet i el Segrià, Budó ha descartat per complet demanar cap mena d’ajuda a l’Estat. “Ahir mateix, el ministre Salvador Illa deia que les competències són de la Generalitat. Com des de la Generalitat estem treballant i prenent les mesures que creiem, no entenc la necessitat de demanar ajuda no sé on”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia