Societat

Guanyem titlla d’incoherent la política de pisos turístics

Exigeix que s’apliqui la moratòria aprovada en el ple del mes de maig

Guanyem Girona va denunciar ahir la política “incoherent” de Marta Madrenas i JxCat respecte dels pisos turístics a la ciutat. L’alcaldessa de Girona havia rebutjat diumenge la possibilitat d’aplicar una moratòria a tota la ciutat perquè en alguns barris els habitatges d’ús turístic són “residuals.” Per contra es mostrava partidària de trobar una solució només per al Barri Vell.

Cristina Andreu, regidora de Guanyem Girona, va recordar a Madrenas que la majoria del ple (Guanyem, PSC i ERC) va votar el maig passat a favor d’una moratòria de pisos turístics a tota la ciutat. “Aquesta proposta, presentada per l’Associació de Veïns del Barri Vell, tenia el suport de la majoria d’associacions de veïns de la ciutat i de les entitats a favor del dret a l’habitatge”, va subratllar Andreu, que va exigir “respectar la integritat d’allò votat.” Per Guanyem, l’alcaldessa de Girona pretén “retallar allò que es va aprovar democràticament.”

Andreu també va acusar la política d’habitatge de JxCat de ser “fruit de la improvisació constant.” “Si ara JxCat celebra que els pisos turístics es converteixin en habitatges d’ús residencial, també ho hauria de fer durant la resta de l’any. Per això s’ha d’implementar la moratòria.”

Per Guanyem, la moció aprovada el mes de maig “permetrà que hi hagi més habitatges disponibles per a les gironines i els gironins.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia