Educació

L’Escala repartirà 2.000 mascaretes als alumnes

L’Ajuntament n’assumeix el cost, 10.000 euros, i les ha encarregat amb un disseny específic

Cada escolar de primària i secundària en rebrà dues i gel

L’Ajuntament de l’Escala repartirà 2.000 mascaretes entre els alumnes de primària i de secundària dels tres centres que hi ha al municipi; el lliurament es farà a mitjans d’aquesta primera setmana del nou curs escolar.

La iniciativa, impulsada des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, consistirà a donar a cada nen que cursa el període d’educació obligatòria dues mascaretes de neoprè reutilitzables i una ampolla de gel hidroalcohòlic. Les mascaretes estan logotipades amb el lema A l’Escala, l’escola és segura i suposaran una inversió de 10.000 euros. El govern municipal ho justifica per la voluntat de “contribuir a la protecció dels escolars i ajudar les famílies”. Entre altres mesures de cara a la tornada a l’escola al municipi, l’Ajuntament també ha posat a disposició dels centres diversos espais: en aquest sentit, es condicionarà una sala de l’edifici de Can Masset perquè l’escola Empúries la pugui fer servir per a part dels alumnes que es queden al menjador, per assegurar tots els torns a la sala del menjador escolar del centre. També se cedeixen un parell de sales de Can Masset a l’institut El Pedró per fer-hi classes de batxillerat. D’altra banda, s’ha reforçat el servei de neteja a les escoles i la llar d’infants municipal.

“Tenim un compromís ferm amb la salut i la seguretat dels nostres centres escolars i esperem que, amb la col·laboració i l’actuació responsable de tots, aconseguim fer un curs al més normal possible”, diu l’alcalde, Víctor Puga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia