Salut

Detecten 5 casos de Covid-19 al centre sociosanitari Isabel Roig de Barcelona

Es tracta de tres pacients i dos treballadors que es trobaven en unitats diferents

Les unitat on han aparegut els casos s’han posat en quarantena i s’ha restringit les visites de familiars a tot el centre durant 14 dies

El departament de Salut ha detectat tres pacients i dos treballadors positius en coronavirus al centre sociosanitari Isabel Roig, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Els pacients i els treballadors amb Covid-19 es trobaven en unitats diferents, de manera que Salut considera que no es tracta d’un brot important. No obstant això, i “donat l’augment d’incidència i separació dels casos”, el departament ha decidit “actuar amb més intensitat”.

Les unitats on han aparegut els casos positius “s’han considerat totes com a contactes amb el seu aïllament corresponent”, per la qual cosa s’han restringit les visites de familiars al centre Isabel Roig en tot l’edifici durant 14 dies.

El centre sociosanitari Isabel Roig disposa de 245 llits repartits en quatre plantes i ofereix hospitalització de convalescència, subaguts, cures pal·liatives i llarga estada.

A l’edifici contigu es troba el centre d’atenció primària del mateix nom, que inclou els serveis de salut mental i centre d’urgències d’atenció primària. El complex està ubicat als terrenys de les antigues casernes de Sant Andreu.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia