Salut

Salut desplega equips mòbils que van a centres educatius i residències gironines amb positius de covid-19 per fer PCR

Són nou equips arreu de la demarcació i l’objectiu és agilitzar la presa de mostres i descongestionar l’atenció primària

Salut ha començat a desplegar els equips mòbils que s’encarreguen de fer les extraccions de mostres per fer les PCR als centres educatius i a les residències de les comarques gironines on es detecti un cas positiu de covid-19. Són nou equips repartits estratègicament arreu de la regió sanitària de Girona i formats per 33 professionals. L’objectiu d’aquests equips específics és agilitzar la presa de mostres i descongestionar l’atenció primària, que fins ara s’encarregava d’aquesta tasca. Aquest dijous un dels equips ha començat prenent mostres a vint alumnes de primer de Batxillerat de l’escola Bell-lloc de Girona, on han extret 20 mostres. Als estudiants els fan frotis nasals, menys invasiu i menys molest que els nasofaringes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia