Educació

Educació

Tanquen les escoles d’International House

La cadena d’escoles d’idiomes International House ha tancat els centres de Barcelona, Mataró, Sabadell, Tarragona i Terrassa, i també els de Saragossa i Palma, després d’una trajectòria de 50 anys. L’empresa ho justifica, amb un comunicat al seu web, pel “deteriorament sostingut durant els últims anys de les principals línies de negoci d’International House”. L’empresa atribueix el deteriorament “a un canvi de fons que s’està produint en el mon de l’ensenyament d’idiomes i que s’ha vist agreujat, sens dubte, per l’impacte de la crisi de la Covid-19”.

El tancament deixa al carrer uns 150 treballadors, segons calcula el sindicat CGT. CCOO ho eleva a 300 empleats i alerta de la “situació crítica” en què està el sector dels ensenyaments no reglats. Ahir van aparèixer a la façana de l’escola de Barcelona pancartes que acusaven els gestors de l’empresa, que demanarà un concurs de creditors, d’haver incorregut en frau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia