Societat

Aval a l’acció policial de Caldes fora del municipi

La policia local de Caldes de Malavella intensificarà la col·laboració, ja existent, amb els agents del mateix cos de Cassà de la Selva i Llagostera (Gironès). Un acord de ple avala que els agents dels tres cossos –de dues comarques diferents– puguin actuar de manera coordinada per “millorar l’eficàcia”, assenyala el regidor de Seguretat de Caldes, Sergi Mir (Junts).

El conveni de col·laboració, aprovat per unanimitat en el ple de Caldes del 28 de setembre, defineix, entre altres aspectes, que la unitat canina de la policia de Caldes podrà actuar a Llagostera i Cassà i que el control de pas en camins entre més d’un municipi es podrà fer amb agents de policies diverses, explica Mir. Els agents també podran assistir a sessions de formació gràcies a “la cobertura legal“ que significa l’acord, que han rubricat els plens dels tres consistoris.

El Consell de la Policia

El conveni entre les policies dels tres municipis depèn del vistiplau del Consell de la Policia, que ha de convocar el Departament d’Interior. Al febrer, els tres consistoris ho van exposar als responsables dels serveis territorials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia