Educació

Educació es compromet a revertir la “desinversió” en obres a centres de Barcelona

Invertirà 52 milions addicionals fins al 2026

La primera aportació, aquest any, servirà perquè dos o tres instituts de la ciutat puguin tenir menjador escolar

El Departament d’Educació s’ha compromès a revertir la “desinversió” de la Generalitat els darrers anys en obres de reforma a escoles i instituts de Barcelona amb 52 milions d’euros addicionals fins al 2026. A diferència d’altres municipis, a Barcelona ha estat l’Ajuntament la institució que ha invertit més en obres de millora de centres que necessiten una intervenció. Entre 2016 i 2019, per exemple, l’Ajuntament ha aportat el 88% de la inversió davant del 12% aportat per la Generalitat, lluny de la proporció de 40-60 que s’estipula en la majoria de casos. Amb el nou conveni, que recull una aportació ordinària de 24,5 milions d’euros i una extraordinària de 52 entre el 2020 i el 2026, Educació confia que “es posa fi a aquest dèficit”.

La primera aportació, de mig milió d’euros per aquest 2020, servirà perquè entre dos i tres instituts de la ciutat puguin habilitar un menjador escolar i ofertar-lo el més aviat possible a les famílies dels alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia