Salut

Figueras assegura que ha demanat que l’esport pugui tancar a les deu de la nit però no li han fet cas

El secretari general de l’Esport ha sol·licitat al Procicat homologar les activitats esportives a les culturals

L’organisme ho ha “desestimat”

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha volgut deixar clar aquest diumenge que amb el confinament nocturn ordenat pel govern les activitats esportives hauran de tancar les portes com la resta, a les nou de la nit.

Figueras ha explicat que la secretaria ha demanat al Procicat que l’horari de tancament d’instal·lacions esportives fos com el dels espectacles culturals, que sí que podran mantenir el tancament a les 22 hores, però la seva petició ha estat refusada per les autoritats competents. Així, gimnasos com clubs esportius hauran de tancar les portes al públic a les nou de la nit.

“Que ningú es confongui. La Secretaria General de l’Esport ha demanat en el sí del Procicat d’aquesta tarda homologar l’horari de tancament d’instal·lacions esportives a les culturals fins les 22 hores. Demanada que per part de les autoritats competents ha estat desestimada ”, ha dit en un missatge a les xarxes socials després de la roda de premsa del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, on s’ha anunciat el funcionament del toc de queda i les excepcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia