Societat

L’oci nocturn es manifesta a les delegacions del SEPE

Denuncien les incidències en el sistema per cobrar els ERTO

El sector de l’estètica es concentra a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona per sol·licitar la reobertura dels negocis

Diversos sectors s’han manifestat aquest dimecres a Barcelona contra les actuacions de l’administració pública. A primera hora del matí, l’oci nocturn s’ha concentrat davant les diferents delegacions del Servei d’Ocupació Públic Estatal (SEPE) de Catalunya per denunciar les incidències al sistema informàtic per cobrar els ERTO i els problemes a la web del Departament de Treball per sol·licitar les ajudes als autònoms. A la capital catalana, un centenar de persones s’han reunit al parc de l’Estació del Nord, on es troba la delegació del SEPE. Més tard, a les 12.00 h, el sector de l’estètica –juntament amb altres com l’oci o la restauració- ha organitzat una protesta a l’avinguda Maria Cristina per sol·licitar la reobertura dels negocis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia