Societat

Apujant l’aposta digital

Elpuntavui.cat estrena nova aplicació per a mòbils i tauletes que facilita l’accés a totes les publicacions des d’una mateixa plana i també a l’edició en paper

En aquesta app l’usuari queda registrat, no cal presentar-se cada vegada que s’hi entra

Elpuntavui.cat ha potenciat l’accés a les seves informacions, tant en paper com en suport digital, a partir de l’estrena de la nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes. Actualment, bona part dels usuaris digitals, aproximadament el seixanta per cent, utilitzen els mòbils i les tauletes per a la lectura de les notícies, mentre que el quaranta per cent restant ho fa a través de l’ordinador. Per a tots ells ha entrat en servei la nova app, que actualitza i millora l’anterior.

Quan un lector hi accedeix es troba en primer terme la portada del dia de l’edició en paper. Si el que vol és llegir-lo en format PDF, només cal que hi faci un clic. Si, en canvi, vol navegar pels continguts digitals, a la part inferior posem a la seva disposició un ampli menú.

Un clic, cinc botons

Amb un simple clic al primer botó tenim accés directe a la portada digital; el segon botó ens porta a les notícies d’última hora, actualitzades minut a minut; tot seguit, un tercer botó ens dona accés a l’edició de Girona, la primera i més veterana de totes les d’El Punt abans de la seva fusió amb l’Avui; en quart lloc, tenim un altre botó per obtenir la informació per municipis; i finalment podem entrar a la secció de serveis, amb la previsió del temps, les efemèrides, el joc, els entreteniments, la programació televisiva i la cartellera cinematogràfica, a més de poder-hi fer una repassada a fons de l’oferta d’oci i de les notes necrològiques.

La nova aplicació que acabem d’estrenar ha estat pensada per facilitar el camí als usuaris amb rapidesa i funcionalitat, també per potenciar l’ús de noves formes de llegir. D’aquesta manera, permet ampliar les imatges i llegir-les a la manera tradicional. Alhora afegeix la possibilitat de clicar sobre les notícies al PDF i accedir a la mateixa notícia al web en format HTML.

Sense entrebancs

L’avantatge d’utilitzar l’app és que l’usuari queda guardat i no cal recordar-lo cada vegada, així es pot gaudir dels continguts sense la reiteració de les contrasenyes. En aquest sentit, es minimitzen al màxim els entrebancs en l’accés amb una oferta que a més iguala les funcionalitats i el disseny d’Android i Apple iOS. Un altre aspecte destacat d’aquestes novetats és que queden unificades les aplicacions, o sigui que ara tindrem una sola app per a totes les edicions i la seva memòria ens recordarà l’última publicació oberta cada vegada que s’obri.

També tots els continguts de LRP i l’Econòmic

A més de portar-nos cap a les informacions i cap els serveis, la nova aplicació d’El Punt Avui ens permet accedir en format Pdf a d’altres productes periodístics. L’Esportiu i tota la seva informació de les competicions en totes les disciplines; el setmanari l’Econòmic, amb tot l’anàlisi especialitzat a l’entorn del món de l’empresa, l’evolució dels sectors productius i els indicadors del creixement del país; el Catalunya Today, una finestra al coneixement de l’idioma anglès; i el setmanari LRP, amb l’opinió, els reportatges i els suggeriments sobre la societat, la política i la cultura catalanes. En tots aquests productes l’aplicació digital ens permetrà accedir als continguts. Pel que fa als setmanaris, podem repassar els números que ja han estat publicats i recuperar els dossier, les entrevistes o els articles que vulguem.

Una nova i més participativa forma de llegir

La immediatesa informativa, una de les grans aportacions del suport digital, es tradueix també en les possibilitats de participació dels nostres lectors i lectores a l’hora de fer-nos arribar els seus comentaris. Des del primer moment, Elpuntavui.cat ha potenciat aquesta línia de participació, sense oblidar que alhora hem estat pioners establint filtres contra l’anonimat. Als comentaris i les reflexions que es poden adjuntar a les informacions o als articles d’opinió, s’hi afegeixen també altres canals de participació a través dels comptes del diari a Twitter, Instagram i Facebook. El compte oficial de Twitter, per exemple, té actualment 256.000 seguidors, que s’afegeixen als 780.000 usuaris únics del nostre diari digital, d’acord amb la certificació de l ’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona