Salut

Un mort i més de 30 positius a la Fundació Altem

Dos brots de coronavirus en dos centres de la Fundació Altem de Figueres han causat un mort i més d’una trentena de positius. Segons informa l’ACN, el 30 d’octubre a la unitat residencial El Xalet per a persones amb discapacitat intel·lectual que pateixen trastorns de conducta greus associats cinc dels onze pacients van donar positiu. D’aquests, un va requerir ingrés i es va acabar morint la setmana passada. Anteriorment, a la residència Les Acàcies del Far d’Empordà es va detectar un brot el 21 d’octubre que va afectar tots els residents, una trentena de persones. Els residents van fent els aïllaments i s’està tornant a la normalitat.

Residència a l’Escala

D’altra banda, Salut va confirmar ahir un brot a la residència Els Pins de l’Escala que afecta 40 dels 68 residents, 30 dels quals asímptomàtics, i els deu restants presentant clínica lleu. També ha afectat 19 treballadors. El brot es va detectar amb els cribratges massius als treballadors de les residències. Salut està fent un seguiment de la situació amb la residència i l’equip d’atenció primària de l’Escala, amb l’assessorament d’un professional de gerontologia del centre Bernat Jaume.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia