Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona desmantella una festa amb 80 persones a la muntanya de Montjuïc

S’han aixecat denúncies per no portar mascareta, no guardar les distàncies, consum d’alcohol i fer foc en zona forestal

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha desmantellat aquest diumenge a la matinada una festa il·legal amb 80 persones a la muntanya de Montjuïc.

“Consumien begudes alcohòliques i no respectaven les mesures sanitàries. Per aquest motiu, s’han denunciat totes les persones i s’ha desallotjat l’espai”, ha comentat en un missatge a les xarxes socials la Guàrdia Urbana, que també ha adjuntat una fotografia on es pot veure els participants de la festa, que havien portat taules, cadires i encès una petita foguera.

Els agents han identificat finalment 63 persones i han aixecat denúncies per no portar la mascareta, no mantenir les distàncies de seguretat, consum d’alcohol compartit i per fer un foc en una zona forestal.

Igualment, els participants estaven vulnerant el toc de queda nocturn de 22 a 06 hores. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra també han desallotjat aquesta matinada -cap a les 03.30 hores- un local privat a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) on 18 persones celebraven una festa.

S’ha denunciat a tots els participants per incomplir les mesures de prevenció contra la covid-19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia