Societat

Mercat de Nadal a Olot i una programació extensa a Banyoles

Al centre d’Olot es farà de dissabte a dimarts vinent una nova edició del mercat de Nadal, especialitzat en l’exposició i venda de figures de pessebre artesanes. Serà a la plaça del Rector Ferrer, però hi haurà tres espais més, un a la plaça Major, amb productes de regal també artesanals, de qualitat i de quilòmetre zero; un altre a la plaça Pia Almoina i el carrer Alfons V, amb parades de productes de Nadal de decoració, i un més al Firal per al mercat d’artesania. Dilluns, a més, tindrà lloc el mercat setmanal. En tots els casos, hi haurà mesures anti-Covid.

Coincidint amb el mercat de Nadal, s’han programat dos concerts d’El pot petit (Teatre Principal, dia 5, a les 11 h i a les 18 h), i una cantada de nadales pel Cor Cambra de Girona pels carrers del centre d’Olot, diumenge i dilluns a la tarda.

Programa de Banyoles

A Banyoles , de la seva banda, ahir van presentar la programació de Nadal i de Reis, en què es manté el gros dels actes habituals –modificats amb mesures de seguretat– i se n’hi afegeixen de nous. El diumenge 13 hi haurà tallers, activitats per a mainada i un espectacle de circ a la plaça Major; el dia 19 arribaran els patges al monestir; el dia 20 es posarà en escena l’espectacle infantil El peix irisat a la Factoria de les Arts; els dies 26 i 27 de desembre i 2 i 3 de gener els patges recolliran les cartes a l’ambaixada reial, al monestir; en les mateixes dates, Cor de Teatre posarà en escena Scrooge, basat en Conte de Nadal de Dickens (una proposta nova que la companyia té la intenció de mantenir els anys vinents); els dies 26 i 27 de desembre i els dies 2, 3 i 6 de gener es representaran Els Pastorets de Banyoles, amb el Cor de Teatre Jove, tot i que en una versió reduïda a 1 hora i 15 minuts de durada; el dia 27 es recuperarà el concert de la Festa de la Música per a cobla (amb les cobles Ciutat de Girona, Principal de la Bisbal i Selvatana), que no es va poder fer per la festa major, i el dia 5 tindrà lloc la rebuda als Reis d’Orient, sense cavalcada, però amb un espectacle que es presentarà més endavant. De les restriccions i les reserves prèvies s’informa a www.festesbanyoles.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena