Societat

Correus contracta 965 persones per reforçar el servei de cara a les eleccions del 14-F

L’operador postal ampliarà l’horari a totes les oficines i 102 estaran obertes els dissabtes

Correus contractarà 965 persones per reforçar el servei de cara a les eleccions del 14-F. Segons ha indicat l’empresa en un comunicat, aquests nous empleats atendran els ciutadans a les oficines, repartiran enviaments o s’ocuparan de tasques logístiques. El càlcul inicial de contractes es podria ampliar “atenent a l’evolució de tot el procés”. A més, Correus ampliarà l’horari d’atenció al públic a les oficines, avançant l’obertura i retardant el tancament, i en 102 obrirà els dissabtes de 9 a 14 hores. També s’ampliarà el centenar d’oficines que ja obren habitualment a les tardes alguns dies de la setmana, amb uns horaris que es poden consultar online. El vot per correu es pot demanar fins el 5 de febrer.

La gestió del vot per correu que fa l’empresa inclou l’admissió de les sol·licituds, per via telemàtica o presencial, la seva entrega a les delegacions provisionals de l’oficina del cens electoral, l’entrega a mà de la documentació electoral remesa als sol·licitants, i l’admissió del vot per correu i la seva custòdia en les oficines de destí fins a l’entrega el dia de les votacions a les meses electorals.

Correus també s’encarrega del repartiment de les targetes censals i l’enviament de propaganda electoral, de les comunicacions als membres de les meses l’enviament als ajuntaments del cens i la recollida de documentació el dia dels comicis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia