Educació

Reclamen revertir les retallades en educació

Els sindicats de l’educació han reclamat conjuntament als partits que es presenten a les eleccions que es comprometin a revertir les retallades de l’última dècada i adoptin el compromís d’invertir el 6% del PIB en educació que marca la llei catalana (LEC). La Ustec, CCOO, Intersindical, l’Aspepc, la UGT, la CGT i la USOC han presentat una bateria de demandes als partits com ara la reducció de les ràtios, l’increment de la plantilla, l’estabilització del personal interí i substitut, una FP de qualitat i la conversió dels terços de jornades en mitges jornades. Tots els partits, excepte el PP, s’han compromès en major o menor grau amb les reivindicacions sindicals.

La Fapel demana, al seu torn, als partits que desenvolupin la LEC de manera efectiva i urgent, que garanteixin la gratuïtat del sistema educatiu i respectin la pluralitat de l’educació i el dret a la lliure elecció d’escola per a les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia