Salut

El govern ajorna a demà la reunió per decidir si relaxa les restriccions

El Procicat vol analitzar les dades abans de prendre una decisió sobre les mesures vigents, que caduquen diumenge

El govern català ha ajornat a divendres la reunió del Procicat prevista per avui per decidir quines mesures restrictives pot relaxar a partir del dilluns ja que les dades epidemiològiques no milloren i els grups de treball han de seguir analitzant la situació. El Procicat vol continuar analitzant les dades abans de prendre una decisió sobre les mesures que ara s’estan aplicant però que caduquen diumenge.

Fonts properes al Procicat han assegura que necessiten “seguir treballant” les mesures i no han negat que hi hagi discrepàncies i desacord entre els responsables d’Economia i els de Salut pel que fa a les mesures per “donar aire” als sectors més castigats per les restriccions.

Els grups de treball del Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) van començar aquest dimecres a analitzar les dades i les propostes per flexibilitzar algunes restriccions anti-Covid a partir del proper dilluns, amb les reticències dels epidemiòlegs i metges.

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, va anunciar dimecres que possiblement s’optarà per “donar aire” als sectors més ofegats per les severes restriccions imperants a Catalunya des del passat 7 de gener, és a dir, fa 50 dies, però des de llavors les dades epidemiològiques han empitjorat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia