Societat

La Jonquera, per la seva imatge i la de Shakira

Els ultres del PSG relacionen el poble i la cantant amb la prostitució

L’Ajuntament de la Jonquera ha sortit en defensa de la imatge del municipi i també de la cantant Shakira condemnant l’atac insultant del qual han estat víctimes les dues parts. En vigílies del partit de futbol en el qual s’enfrontaran el Barça i el París Saint-Germain (PSG), els aficionats radicals del club parisenc han exhibit a París una pancarta amb la inscripció “Shakira à la Jonquera”. L’insult dels ultres pretenia així apuntar al jugador Gerard Piqué a través de la seva parella i cantant, Shakira, relacionant-la amb la prostitució i doncs, segons aquests, amb el municipi de la Jonquera.

“Condemnem fermament l’atac masclista que va rebre ahir la cantant Shakira a càrrec d’un grup d’aficionats ultres del PSG i alhora lamentem que s’embruti d’aquesta manera el bon nom del nostre municipi”, responia ahir l’Ajuntament a través de les xarxes socials.

A la condemna de l’actuació protagonitzada pels aficionats futbolers parisencs, l’Ajuntament de la Jonquera hi afegeix una invitació a la cantant, convidant-la “a visitar el nostre poble, on podrà gaudir de propostes comercials, turístiques i gastronòmiques, de la serra de l’Albera, protegida com a Paratge Natural d’Interès Nacional, i del Museu Memorial de l’Exili”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa, Sònia Martínez, també es va expressar a les xarxes socials per condemna l’atac masclista i donar el seu suport a la cantant. “La Jonquera és comerç, turisme, gastronomia, patrimoni natural i memòria”, hi afegeix l’alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia