Societat

El govern augmenta els ajuts a la restauració de centres comercials

El DOGC publica l’ampliació de l’import, de 7.000 a 15.000 euros

La Generalitat ha augmentat de 7.000 a 15.000 euros l’import de les ajudes dirigides als bars i restaurants situats als centres comercials, que estan tancats per ordre del Govern per evitar la propagació de la Covid-19 des del passat 7 de gener.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest divendres l’ampliació de les ajudes que atorga el departament d’empresa i Coneixement, que farà efectius els abonaments en els propers dies.

En un comunicat, la conselleria ha recordat que rebran aquesta ajuda els bars, cafeteries i restaurants situats en centres, recintes i galeries comercials de més de 400 metres quadrats i que van realitzar la sol·licitud de la subvenció en la convocatòria que es va tancar el passat 17 de març.

Aquesta línia d’ajuts, dotada amb 10 milions d’euros, preveia subvencions d’entre 5.000 i 7.000 euros.

Aquesta és la segona línia d’ajudes que engega el departament d’empresa dirigida a comerços de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i a tendes de productes no essencials i establiments de restauració de centres comercials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia