Educació

Més de 3.000 places als casals d’estiu de Girona

El període d’inscripcions és del 12 al 25 d’abril

El programa de casals d’estiu de Girona per a aquest any inclourà 36 casals al juliol i sis a l’agost, amb un total de 3.082 places, les mateixes que hi va haver fa dos anys (l’any passat la Covid-19 va fer-les reduir). L’Ajuntament de Girona va presentar ahir el programa, ja que dilluns que ve arrencarà el període d’inscripcions, que durarà fins al 25 d’abril i es durà a terme a través de la web dels casals de l’Ajuntament.

La presentació va anar a càrrec del vicealcalde, Quim Ayats, i del regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, ja que aquest any el programa de casals d’estiu es gestiona des del servei d’Educació (fins ara ho feia el de Joventut). Tots dos van vincular el canvi a la mirada d’Educació 360 i al fet de donar continuïtat a les necessitats educatives dels infants que es detectin durant tot l’any.

Bertran va remarcar també que en el programa hi participen “22 entitats de lleure, esportives, culturals i agrupaments escoltes, entre d’altres”. També va assenyalar que l’“objectiu final” és “la promoció de la cohesió social i l’equilibri territorial”.

D’altra banda, cal dir que, “com a mesura per respondre a la situació actual de pandèmia”, els membres de l’equip de govern van anunciar que s’ha decidit mantenir la reducció del 25% del preu a tots els participants per facilitar l’accessibilitat als casals. També es va deixar clar que el programa de casals d’estiu “garanteix el compliment de la normativa establerta pel Procicat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia