Societat

Vallverdú, premi especial de Plataforma per la Llengua

L’escriptor lleidatà Josep Vallverdú serà guardonat amb el premi especial del jurat dels premis Martí Gasull i Roig, organitzats per la Plataforma per la Llengua, en un acte que es farà dilluns vinent al teatre Poliorama, a Barcelona. El jurat l’ha elegit perquè el reconeix com un dels grans autors en literatura catalana de la segona meitat del segle XX. A la seva trajectòria professional ha compaginat la docència amb una prolífica producció literària que inclou la narrativa infantil i juvenil, l’assaig i el teatre. L’autor, de 97 anys, ha estat reconegut amb la Creu de Sant Jordi, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya, entre altres.

A la cerimònia es coneixerà el nom del guanyador de la vuitena edició del premi Gasull. Enguany se’l disputen la revista Sàpiens, l’empresa tecnològica Parlem i la Companyia Teatre Micalet, de València. Plataforma per la llengua va tancar ahir la votació popular en què es podia optar per un dels tres finalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia