Societat

Les entitats, amb espai a la Devesa per Sant Jordi

El govern de Girona rectifica, però insta que només pari qui ho necessiti

El govern de Girona ha rectificat i habilitarà un espai al passeig de la Devesa per a les entitats per Sant Jordi que complementi l’espai per a llibreters i floristes a la Copa. Inicialment el consistori havia decidit fer un Sant Jordi exclusivament per a professionals, seguint una recomanació de la Generalitat, que va pactar un “protocol estricte sanitari” amb els llibreters i floristes, però davant les queixes de les entitats –que havien avançat que ocuparien la plaça Independència si no els donaven espai– finalment han decidit obrir-ho també a les entitats. Així va anunciar-ho ahir la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Glòria Plana, que va remarcar que les entitats hauran de seguir també el protocol estricte sanitari.

Crida a la responsabilitat

Plana va fer una “crida a la responsabilitat” a les entitats i va demanar que “les que tinguin altres maneres de finançament deixin l’espai als professionals, perquè és el seu dia clau, i a les entitats que veritablement ho necessiten”. De fet, ahir JxCat Girona ja va anunciar que ells no faran parada “en solidaritat amb els llibreters i floristes”, tot i “felicitar i entendre” que el govern (format per JxCat i ERC) hagi cedit espai “davant la pressió d’algunes entitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia