Salut

Desallotgen unes 400 persones de festes i ‘botellons’ a Barcelona

La Guàrdia Urbana ha intervingut al passeig del Born, a la plaça dels Àngels, als jardins de les Tres Xemeneies i a un bar musical de Ciutat Vella

Unes 400 persones han estat desallotjades la passada nit per la Guàrdia Urbana en diferents punts i locals de Barcelona per la celebració de festes i botellons il·legals, actuacions en les quals ha tramitat 80 denúncies per incompliment de les restriccions decretades per la pandèmia.

Fonts municipals han informat a Efe que, des d’última hora de la tarda d’ahir, els agents de la policia local van desallotjar dels jardins de les Tres Xemeneies, en el Paral·lel, unes 150 persones, de les quals van denunciar 22 per incompliment de la normativa anti-Covid.

En el passeig del Born, els agents van desallotjar a un altre centenar de persones congregades en diversos grups, mentre que a la plaça dels Àngels van dissoldre a unes vuitanta.

A la nit, en un bar musical de Ciutat Vella, la Guàrdia Urbana va desallotjar una festa en la qual participaven 54 persones. Els agents van obrir un expedient als responsables del local i van tramitar 58 denúncies per no respectar les restriccions i normes de la pandèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia