Societat

Escrivá avança que les mútues laborals podran vacunar contra la Covid-19 si les autonomies volen

El ministre de Seguretat Social explica que signarà un conveni perquè existeixi aquesta possibilitat

El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha avançat que les mútues d’accidents de treball podran vacunar contra la Covid-19 si les autonomies volen. Escrivá ha explicat que el govern espanyol signarà un conveni amb les mútues i la Fundació CEOE “perquè existeixi aquesta possibilitat i posar-la a disposició de les comunitats autònomes si volen utilitzar les capacitats logístiques i de personal sanitari de les mútues d’accident de treball per vacunar en els pròxims mesos”. “Això estarà disponible a Espanya” i les autonomies podran utilitzar-ho si a les autoritats sanitàries autonòmiques “els encaixa”, ha dit el ministre aquest dilluns al matí en una entrevista a Antena 3.

“Cada autonomia haurà de valorar la situació i si necessita ajuda en el procés logístic de vacunació”, ha insistit Escrivá, que ha rebutjat autoritzar les empreses a comprar vacunes pel seu compte i ha defensat el model de compra centralitzat a través de la Unió Europa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia