Societat

Espais nous per a concerts, a les Fires de Figueres

L’edició restringida d’aquest any tindrà música al parc de les Aigües i a l’aparcament del camp de futbol del carrer del Far, i les Fires de l’1 de Maig al recinte firal

La programació ofereix propostes diverses

Les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres se celebraran del 29 al 3 de maig amb un format adaptat a les circumstàncies sanitàries. La programació que va anunciar ahir l’Ajuntament de Figueres inclou fins a 35 propostes diferents, la gran majoria amb control d’aforament, control perimetral i entrada preassignada. Una de les grans novetats és que les activitats tindran lloc en espais diversos, amb una tendència a l’esponjament i dispersió per facilitar el control i evitar les aglomeracions de gent.

Les activitats tindran lloc en diferents escenaris de la ciutat: la plaça Josep Pla, on es duran a terme les activitats de caire familiar; el parc de les Aigües, i l’aparcament del Far, on tindran lloc els concerts. Totes les activitats són gratuïtes i s’han treballat amb les entitats de la ciutat. A banda, també hi ha programades diferents exposicions al Museu de l’Empordà i a l’Escorxador.

Per poder fer assignar les entrades, s’ha posat en marxa una pàgina web (www.festesdefigueres.cat) on a partir de dilluns que ve ja es podran adquirir.

Un dels escenaris de concerts nou serà el parc de les Aigües. Hi actuarà The Sweet Planet Orchestra (30 d’abril), i també hi haurà audició de sardanes i concert a càrrec de l’Orquestra Selvatana (1 de maig). L’endemà, al mateix espai, hi haurà una audició de sardanes a càrrec de l’orquestra La Principal de la Bisbal, que a la tarda farà el concert.

El darrer dia de Fires hi actuarà Pinocchio, en un concert per a nostàlgics. A l’aparcament del camp vell de futbol del carrer del Far, s’hi faran diversos concerts: Tribade (rap), el dia 30 d’abril; La Loca Histeria, l’1 de maig, o Mazoni, el 2 de maig. Les Fires de l’1 de Maig, que es feien a la Rambla, enguany es faran a la zona asfaltada del recinte firal. Hi haurà servei gratuït d’autobusos des de la plaça de la Font Lluminosa mentre duri l’activitat.

LA XIFRA

35
propostes
inclou el programa de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres d’aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia