Societat

La degana dels advocats barcelonins es presenta a la reelecció a l’ICAB

Maria Eugènia Gay vol revalidar el projecte i repeteix amb la meitat de la junta actual

La fins ara degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), Maria Eugènia Gay, ha fet pública la seva candidatura per a la reelecció per a un segon mandat a les eleccions de la junta del pròxim 3 de juny.

El candidat a vicedegà és Jesús María Sánchez, fins ara secretari de la junta, i el candidat a secretari és Joaquim de Miquel Sagnier, que també era diputat de l’actual junta. De l’anterior candidatura, a banda d’aquests tres, continuen cinc diputats més. Dos van deixar la junta a mig mandat, Jordi Pina i Olga Arderiu, per la seva presència en el judici de l’1-O al Tribunal Suprem, i la resta tampoc es presentaran a la reelecció.

Gay assegura que ha complert la majoria de compromisos fixats fa quatre anys i vol aprofundir en la defensa del col·lectiu i fer del col·legi una referència a escala internacional. També vol realçar la funció social de la professió i la transformació digital de la justícia.

La candidatura continuista s’enfrontarà almenys a una llista alternativa, liderada per Gonçal Oliveros i Anna Boza, amb presència d’alguns reconeguts advocats sobiranistes i progressistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia