Salut

Salut comença a vacunar amb Janssen

La primera persona en rebre el nou vaccí ha estat una dona de Barcelona, al Centre Cívic Sant Martí

La immunització s’aconsegueix amb una sola dosi i les condicions de conservació són més senzilles que les dels altres preparats

Salut ha començat  aquest dijous a immunitzar contra la Covid-19 amb la nova vacuna monodosi de Janssen (Jonhson & Johnson).

Així ho ha anunciat aquesta tarda el propi departament, que ha detallat que la primera persona en rebre la vacuna ha estat l’Antònia, al Centre Cívic Sant Martí.

A banda que només requereix una dosi, el vaccí de Johnson & Johnson es diferencia dels altres tres autoritzats fins ara a Europa, Pfizer-BioNTech, Moderna i Oxford-AstrZeneca, pel fet que es pot conservar a temperatures molt superiors a les que necessiten aquests tres preparats. Aquesta característica en facilitat la logística de la distribució.

Catalunya ha rebut 24.000 dosis de Janssen. D’entrada, aquesta vacuna s’administra a persones d’entre 70 i 79 anys d’edat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia