Salut

Bellvitge posa en servei una nova unitat de malalts semicrítics cardiològics amb més capacitat i tecnologia

Disposa de 24 llits, quatre més dels fins ara disponibles, i 11 punts assistencials de reanimació

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ha posat en servei una nova unitat de malalts semicrítics cardiològics a la segona planta de l’edifici principal amb una superfície d’uns 1.200 m2, més del doble que la utilitzada fins ara. Les noves instal·lacions disposen de 24 llits, 16 per a malalts semicrítics cardiològics –6 dels quals en habitacions individuals– i 8 per a pacients sotmesos a procediments d’hemodinàmica o electrofisiologia i 11 punts de reanimació. Està dotada d’un modern control d’infermeria per monitorar tant els pacients de la unitat com els del conjunt de l’àrea de cardiologia. Com a novetat, tots els llits estan equipats amb una càmera per tenir una visió en directe dels pacients des del control d’infermeria.

La nova unitat, amb espais més amplis i lluminosos i amb vistes al carrer, millorarà el confort dels pacients i les condicions de feina dels professionals.

Les noves instal·lacions s’han ubicat al costat de la unitat de cures crítiques cardiològiques (Unitat Coronària), inaugurada l’any 2017, amb la qual existeix molta relació i intercanvi de pacients, i queda també propera a les UCI generals de l’hospital, situades a la segona planta de l’edifici tecnoquirúrgic, amb la qual hi ha connexió directa a través d’un passadís.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia