Societat

Manresa suspèn la fira ExpoBages davant la impossibilitat de celebrar-la en el format habitual

Es mantindrà la Fira de l’Ascensió de la UBIC, amb el comerç obert i parades d’artesans

La Fira ExpoBages tampoc se celebrarà aquest 2021. L’organització, l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Turisme i Fires de Manresa, han decidit suspendre-la davant la impossibilitat de celebrar-la en el seu format habitual.

Segons explica el consistori en un comunicat, l’organització treballava amb l’objectiu de convertir l’edició de 2021 en un “revulsiu per reactivar l’activitat econòmica” i que servís per dinamitzar alguns dels sectors que han patit més amb la Covid-19, com el comerç i la restauració.

La normativa actual del Procicat, però, impedeix celebrar l’ExpoBages en el seu format habitual, amb els estands a bona part del centre de Manresa. És per aquesta raó que han optat per ajornar la fira  abans que reduir-ne la dimensió o modificar el format.

Sí que se celebrarà, el cap de setmana del 22 i 23 de maig, la Fira de l’Ascensió, organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, que comptarà amb el comerç obert i parades d’artesans a la plaça Sant Domènec durant tot el cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia