Salut

Catorze positius a Girona amb l’automostra

El cribratge amb automostra que es va fer la setmana passada davant el CUAP del Güell, a Girona, ha fet aflorar catorze casos positius d’entre les 1.370 mostres de PCR fetes. Va ser el primer cribratge amb automostra a la regió sanitària de Girona.

El mateix sistema s’està duent a terme a Tossa, Roses i Lloret de Mar aquesta setmana, després que es detectés un augment de casos en aquests municipis. A Roses ahir es van arribar a fer 635 automostres i avui continuaran de 15 h a 19 h al teatre municipal. Avui i demà el cribratge també es farà a Lloret de Mar; els voluntaris podran anar a recollir l’estoig d’automostra avui de 10 h a 19 h, amb una aturada entre les 14 h i les 15 h a l’espai habilitat al teatre municipal.

El Departament de Salut demana que els participants no hagin rebut la vacuna contra la Covid-19, que no notin símptomes de la Covid-19 i que tampoc hagin tingut la malaltia en els últims tres mesos. Les persones que participin en aquest primer cribratge podran repetir la prova al cap de quinze dies per fer un seguiment.

Paral·lelament, continua la vacunació. Per exemple, al Palau de Fires de Girona s’administren més de dues mil vacunes diàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia