Educació

Canvis a Riudellots per facilitar la conciliació

L’Ajuntament obrirà una aula de P0 a la llar d’infants a partir del setembre

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva obrirà al mes de setembre una aula de P0 –infants a partir de setze setmanes de vida i que no arriben als dotze mesos– a la llar d’infants municipal, que és a l’avinguda Girona. L’equip de govern, de Junts, vol facilitar “la conciliació laboral i familiar”, en paraules de la regidora d’Educació, Cristina Pineda.

El consistori estava estudiant aquesta possibilitat des de feia mesos i tenia sobre la taula un estudi econòmic del cost que significaria la introducció de la nova línia. Inicialment, havia pensat en un mínim de cinc infants a l’aula, però al final ha acceptat que pugui funcionar a partir de tres nadons inscrits. Pineda explica que ja han tingut contacte amb tres famílies interessades perquè puguin començar el mes de setembre que ve. Actualment, hi ha vint-i-un infants d’1 a 3 anys a la llar, que ofereix els serveis d’acollida matinal, i de menjador, gestionat pel Consell Comarcal de la Selva.

Fins al dia 21

El període de sol·licituds per inscriure’s en la llar d’infants per al curs 2021/22 comença avui i s’acabarà el divendres 21 de maig. Pineda reconeix que el servei de llar d’infants és “deficitari” i que ho continuarà essent amb la línia de P0. De tota manera, considera que és una eina que facilitarà la conciliació a les famílies i de la qual es podran beneficiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia